top of page

Politika piškotkov

1. Politika piškotkov Organizacija dogodkov, Maja Košir s.p. (Bonvivent): 

S to Politiko piškotkov vam želimo zagotoviti vse potrebne informacije glede piškotkov, ki jih uporabljamo na spletni strani Bonvivent. Informacije vsebujejo splošne podatke o piškotkih, možnosti uporabnikov spletne strani ter informacije glede specifičnih piškotkov, ki jih uporablja Bonvivent oziroma jih z našim soglasjem uporabljajo tretje osebe.

Ta politika piškotkov je del Politike zasebnosti & Splošnih pogojev uporabe Bonvivent.

2. Kaj so piškotki?
Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik ob vašem obisku spletne strani. Spletni strani so piškotki v pomoč, da vas prepozna ob ponovnem obisku in nam posreduje informacije o vaših aktivnostih na naši spletni strani. Piškotki torej zbirajo informacije glede vaše uporabe spletne strani ter podatke glede vaše naprave, s katero dostopate do spletne strani. V tem primeru gre za vaš IP naslov, tip brskalnika, demografske podatke in URL naslov od druge spletne strani, v primeru da ste na našo spletno stran prišli preko druge povezave.

Obstajajo različne vrste piškotkov. Z vidika njihove življenjske dobe (koliko dolgo so shranjeni na vašem računalniku) ločimo »začasne oz. sejne« in »trajne oz. shranjene« piškotke. Začasni piškotki se shranijo le za čas vašega obiska na spletni strani in se samodejno zbrišejo v trenutku ko zaprete vaš spletni brskalnik. Na nasprotni strani trajni piškotki na vaši napravi ostanejo shranjeni tudi potem, ko niste več na spletu. Na vaši napravi (računalniku, mobilnem telefonu) so shranjeni določen čas in se ponovno aktivirajo vsakič ko obiščete spletno stran, kjer so piškotki nastali.

3. Lastni piškotki Bonvivent:
Kot veliko drugih spletnih strani, tudi mi uporabljamo piškotke oziroma tehnologijo sorodno piškotkom, da bi z njeno pomočjo bolje razumeli kako uporabniki uporabljajo našo spletno stran. To nam omogoča, da spletno stran ves čas izboljšujemo in jo prilagajamo vašim interesom. Z lastnimi piškotki vas prepoznamo ko obiščete našo spletno stran.

Lastni piškotki Bonvivent so začasni.

4. Piškotki tretjih oseb:
Da bi lahko svojim uporabnikom zagotovili najboljšo izkušnjo pri uporabi naših storitev, poleg lastnih piškotkov uporabljamo tudi piškotke uglednih tretjih oseb, kar nam pomaga optimizirati našo spletno stran in analizirati kako se naša spleta stran uporablja s strani uporabnikov.

Naslednja orodja nam pomagajo to doseči z uporabo piškotkov.

Orodje: Google Analytics.
Vrsta piškotkov: stalni.
Kaj sledimo: interakcija obiskovalcev na spletni strani.

5. Soglasje:
Po našem prepričanju mora imeti vsak obiskovalec naše spletne strani možnost nadziranja zbiranja njegovih osebnih podatkov, povezanega z obiskom spletne strani Bonvivent. V primeru da se ne strinjate z uporabo piškotkov z naše strani, prosimo da prenehate z njenim uporabljanjem.

Z nadaljnjo uporabo spletne strani nakazujete vaše soglasje (skladno s Politiko zasebnosti in Splošnimi pogoji uporabe) k uporabi:

o piškotkov omenjenih v tej politiki;
o vaših osebnih podatkov, ki jih pridobimo z uporabo piškotkov.

Zavezani smo k varovanju osebnih podatkov medtem ko uporabljate našo spletno stran in druge storitve (poglejte Politiko zasebnosti).

6. Dodatne informacije in kontaktni podatki:
V primeru, da potrebujete kakršne koli dodatne informacije, vam svetujemo da obiščete spletno stran http://www.aboutcookies.org/ ali www.whatarecookies.com.

Ljubljana, januar 2017

bottom of page