top of page

Ta pravni dokument opisuje Politiko zasebnosti Organizacija dogodkov, Maja Košir s.p. (Bonvivent) in vzpostavlja zavezo Bonviventa glede upravljanja s podatki (informacijami), ki nam jih posredujete.

 

Prosimo, da se seznanite tudi z našimi Pogoji uporabe, ki opredeljujejo način uporabe naše spletne strani ter s Politiko piškotkov, ki pokriva vprašanje naše uporabe piškotkov. Besedilo v okviru na desni strani vsebuje kratko razlago vsakega dela Politike zasebnosti. Besedilo v okvirjih je izključno informativne narave in posledično za Bonvivent ni pravno zavezujoče.

 

Z izrazi »vi, vas« so v dokumenti označeni naslovniki te politike. Naslovniki so osebe, podjetja in organizacije, ki obiščejo našo spletno stran (uporabniki spletne strani). »Mi, nas, naša, itd.« se nanaša na Bonvivent.

 

 

1. Sprejemanje politike:

 

Politika zasebnosti opisuje na kakšen način Bonvivent zbira podatke uporabnikov spletne strani, te podatke uporablja ter na kakšen način oziroma pod katerimi pogoji jih deli s tretjimi. Z uporabo te spletne strani soglašate k zbiranju in uporabi podatkov, skladno s Politiko zasebnosti, Pogoji uporabe in Politiko piškotkov.

 

 

2. Kaj zbiramo:                              

 

Z vaše strani dobimo podatke na več različnih načinov:

 

  • Podatke, mi nam ji vi posredujete. Zbiramo podatke, ki nam jih vi posredujete v medsebojni komunikaciji. Gre za vaše ime, elektronski naslov in telefonsko številko.

 

  • Podatke, ki jih zbiramo avtomatično. Avtomatično zbiramo nekatere podatke o vas oziroma o vašem računalniku. Na primer podatke v zvezi z vašim obiskom na naši spletni strani, podatke o lokaciji, statistiko glede tipa vašega operacijskega sistema, vrste brskalnika, jezika v brskalniku, podatke o spletnih straneh, ki ste jih obiskali pred prihodom na našo spletno stran, podatke o tem koliko časa ste preživeli na spletni strani in ostale podobne podatke.

 

  • Piškotki. Določene podatke od vas lahko pridobivamo tudi s pomočjo piškotkov. Gre za majhne datoteke, ki se preko spletnega brskalnika naložijo na vaš računalnik ko vstopite na spletno stran. Piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran in izboljšati vašo izkušnjo s spletno stranjo. Za podrobnosti se prosim seznanite z našo Politiko piškotkov.

 

 

3. Kako uporabljamo vaše podatke:

 

Vaše podatke uporabljamo v okviru storitev, ki jih opravljamo – da odgovorimo na vaše povpraševanje, vprašanja in komentarje, ki nam jih posredujete preko spletne strani in zato da lahko upravljamo, nadgrajujemo in izboljšujemo delovanje naše spletne strani.

 

Uporabljamo Google Analytics (analitično orodje Googla) za spremljanje prometa na spletni strani. Google Analytics zbira podatke kot so kako pogosto uporabnik obišče spletno stran, katere spletne strani obišče pred obiskom naše spletne strani, itd. Google Analytics zbira le IP naslov, ki vam je dodeljen na dan obiska spletne strani, ne pa tudi imena ali druge identifikacijske podatke. Bonvivent podatkov zbranih z Google Analytics ne kombinira s podatki zbranimi na drug način in s tem ugotavlja identiteto obiskovalcev spletnih strani. Kljub temu da Google Analytics uporablja stalne piškotke, z namenom da vas tudi ob naslednjem obisku prepozna kot istega uporabnika, so omenjeni piškotki lahko uporabljeni samo s strani Googla. Pravice Googla do uporabe in posredovanja podatkov, ki jih pridobi s pomočjo Google Analytics, so opredeljene skladno z naslednjima dokumentoma: Google Analytics Terms of Use in Google Privacy Policy. Z izključitvijo funkcije uporabe piškotkov v vašem spletnem brskalniku lahko onemogočite Google Analytics da vas prepozna ob vašem naslednjem obisku spletne strani.

 

Podatke, ki jih pridobimo s pomočjo Google Analytics, uporabljamo izključno z namenom izboljšave naše spletne strani. Teh podatkov ne prodajamo ali ne delimo s tretjimi osebami.

 

Vaše podatke lahko posredujemo, če je to nujno potrebno za zagotovitev skladnosti poslovanja Bonvivent z zakoni in drugimi pravno zavezujočimi akti ali če to od nas zahteva pristojen državni organ.

Vaš elektronski naslov lahko uporabimo z namenom da vam posredujemo informacije glede naših storitev ali da vam odgovorimo na vaše specifično vprašanje. Iz seznama prejemnikov elektronskih sporočil se lahko odjavite preko elektronske pošte na naslov maja.kosir@bonvivent.com.

 

 

4. Povezave do spletnih strani tretjih:

 

Naša spletna stran lahko vsebuje povezave do spletnih strani tretjih. Te spletne strani imajo svoje politike zasebnosti, posledično Bonvivent ne prevzema nobene odgovornosti za te pravne dokumente.

 

 

5. Kontaktni podatki:

 

Vaši komentarji in vprašanja glede te Politike in glede ostalih pravnih dokumentov so dobrodošla. Lahko nas kontaktirate preko elektronskega naslova maja.kosir@bonvivent.com.

 

 

6. Spremembe Politike zasebnosti:

 

Bonvivent si pridružuje pravico, da lahko kadarkoli po lastni diskreciji spremeni, dopolni, osveži ali nadomesti Politiko zasebnosti. Vaša odgovornost je da se seznanite z vsemi morebitnimi spremembami. Datum zadnje verzije Politike zasebnosti je zapisan v dokumentu.

 

Ljubljana, maj 2018

bottom of page